1-Türk Kızılay Kastamonu Şubesi ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Arasında İş Birliği Protokolü için TIKLAYINIZ.

2-Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Arasında Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü için TIKLAYINIZ.

3-Sınav Koleji ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Arasında Kurumsal İşbirliği Protokolü için TIKLAYINIZ.

4-Sağlık Bakanlığı ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Arasında Birlikte Kullanım Protokolü için TIKLAYINIZ.

5-Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü (Eğitim Fakültesi) Arasında düzenlenen Yardım ve İşbirliği Protokolü için TIKLAYINIZ.

1-2021 Yılında Açıktan ve Nakil Suretiyle Yapılabilecek Atama Sayılarına Dair 8/2/2021 Tarihli ve 2021/107 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararının Eki Karar TIKLAYINIZ.

2-2021 Yılında Açıktan ve Nakil Suretiyle Yapılabilecek Atama Sayılarına Dair 8/2/2021 Tarihli ve 2021/107 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca öğretim üyesi kadrolarına atamalarda kullanılmak üzere verilen atama izni sayısı TIKLAYINIZ.

3-2021 Yılında Açıktan ve Nakil Suretiyle Yapılabilecek Atama Sayılarına Dair 8/2/2021 Tarihli ve 2021/107 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ekinde değişiklik yapan 20/3/2021 Tarihli ve 2021/173 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ve Eki Karar TIKLAYINIZ.

4-2021 Yılında Açıktan ve Nakil Suretiyle Yapılabilecek Atama Sayılarına Dair 8/2/2021 Tarihli ve 2021/107 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ekinde değişiklik yapan 17/5/2021 Tarihli ve 2021/236 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ve Eki Karar TIKLAYINIZ.

1-Üniversitemiz Rektörlük (Teknoloji ve Transfer Ofisi Koordinatörlüğü) Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 55 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.

2-Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 70 olarak değiştirilmesi ile Rektörlük (Gençlik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü) Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi alımlarında alımlarında yabancı dil puanının asgari 80 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.

3-Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 55 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.