1-Üniversitemiz Rektörlük (Teknoloji ve Transfer Ofisi Koordinatörlüğü) Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 55 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.

2-Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 70 olarak değiştirilmesi ile Rektörlük (Gençlik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü) Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi alımlarında alımlarında yabancı dil puanının asgari 80 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.

3-Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımlarında yabancı dil puanının asgari 55 olarak değiştirilmesine dair Senato Kararı için TIKLAYINIZ.